Trainingsbegeleiding


Ga je je eerste triathlon doen? Of ga je de uitdaging van een marathon aan? En kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? Dan ben je bij Activate-me aan het juiste adres! 


Met een basis abonnement krijg je na een uitgebreide intake  elke 4 weken een schema in TrainingPeaks met de trainingen die je mag doen. 

Elke maand hebben wij telefonisch contact om te evalueren en eventueel het schema aan te passen. 

Kosten: 49,50 EUR per maand


Met een plus abonnement krijg je alles van een basis abonnement én hebben we tussendoor contact als bijvoorbeeld je planning veranderd, je vragen hebt over het schema of dat we om voor reden dan ook je trainingen moeten aanpassen.

Kosten: 69,50 EUR per maand

trainingsbegeleiding

De begeleiding en het los laten om zelf de schema's te volgen heb ik als erg positief ervaren. Zo werd het geen moeten, kon er af en toe geschoven worden en heb ik volgens mij niet heel veel trainingen overgeslagen.


Doordat je beter wordt blijft het leuk om er tijd in te investeren.


In het begin was ik nog niet overtuigd van het 'train slow-ride hard' principe, maar alle lange rustige trainingsuren waren ontzettend leerzaam en dat kan ik nu iedereen aanbevelen.


Het opbouwen van de trainingsuren leerde mij dat ik langzaam maar zeker steeds makkelijker, steeds langer en op een steeds hogere snelheid kon gaan fietsen. Dat heb je echt goed gedaan!


Het feit dat je tijdens de wedstrijd langskwam om te kijken vond ik echt heel erg tof! Dat laat ook echt jouw betrokkenheid als coach zien. Bedankt daarvoor!


Herman

Wat ik vooral fijn vond is je enthousiasme om het meeste uit jezelf te halen, maar ook realistisch blijft. En als het een weekje niet zo lekker gaat, je toch hierop kan in spelen door tijdelijk het programma hierop aan te passen That’s life! we zijn tenslotte geen robots. Je goeie tips kon ik waarderen, vooral de hartslagen en voeding heeft mij veel geleerd afgelopen tijd.


Bart

Wow what a trainer! We had a close dialogue throughout, and sometimes, I wished it would ease up, but the grattitude came at the finish line. Rhonda really worked out how to get me training well and at the right pace and pushed me! Can't thank you enough!


Hugo

Bedankt @activateme.nl voor de training afgelopen voorjaar. Ik vond het waanzinnig leuk om samen te trainen en heb mn tijd aanzienlijk verbeterd!


Alexander